Sensory Profile

Sensory Profile er et standardiseret og struktureret interviewredskab til at afdække sensoriske modulationsforstyrrelser hos børn, unge og voksne. Der tages afsæt den originale Sensory profile og den nye revidering af Sensory profile udgaverne til børn SP 2

Sted: Odense
Dato: 31.1 og 1.2 samt 1.3 2019
Pris: 5.995,00
Tilmeldingsfrist: 15. december 2018

Børnespecialisterne arrangerer kurset, som foregår over 3 undervisningsdage, og det forudsættes, at kursisten arbejder med testmaterialet mellem 1. og 2.

del af kurset. Kurset tager primært udgangspunkt i brugen af Sensory profile til børn. Kurset indeholder også en

introduktion til skoleudgaven, der kan anvendes til børn i alderen 3-10/14 år.

Sensory Profile/SP 2 er en spørgeskemaundersøgelse, der med udgangspunkt i barnets hverdag undersøger sammenhængen imellem barnets sensoriske bearbejdningsmønstre og adfærd. Af hensyn til udbyttet af kurset forudsættes det, at kursisten har adgang til testmaterialet i egen afdeling, eller at materialet anskaffes til kurset (forhandles gennem Pearson Assessment i Danmark). Der vil være scoringsark til egen test på kurset.

Målgruppe:
Fysio- og ergoterapeuter, der arbejder med eller ønsker at arbejde med børn. Det er dog muligt at deltage selvom man arbejder med unge eller voksne, men undervisningen vil tage udgangspunkt i børn.

Undervisere: Ulla Sparholt, speciale ergoterapeut – børn og pd. i psykologi

Du kan finde yderligere info her